sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Bournemouth, Mikko ja Otto: Eka peli, uudet kujeet

Valioliigan alku lähestyy, enää 14 päivää kunnes päästään ottamaan mittaa Manchester Unitedista.
Toistaiseksi on reenattu lujaa ja paljon. Monena päivänä on ollut aamu- ja iltapäivän reenit. Aamulla treenit pidetään kentällä ja iltapäivät kuluvat lihaskuntoharjoituksissa salilla sekä venyttely ja jooga sessioissa.

Lauantaina päästiin ensimmäistä kertaa
katsomaan miten meidän pojat pelaa. Kyseessä oli ystävyysottelu Cardiff City FC:tä vastaan. 11 minuutin kohdalla vasta pakasta vedetty mies Jordan Ibe iski aloitusmaalin. Stadionilla oli paikalla vain reilu 4000 katsojaa mutta tunnelma oli silti uskomaton. Loppua kohden Manageri Howe heitti kentälle villejä pelaajia alle 21-vuotiaiden joukkuuesta. Homma toimi ja meidän joukkue dominoi vaikkei lisää maaleja enää syntynytkään. Kuvassa oikealla maalitykki Jordan Ibe.

Ensi viikolla on tiedossa tiukkoja reenejä ja 2 viimeistä ystävyysottelua ennen kauden alkua. Keskiviikkona vastassa Valencia ja lauantaina Angers.

Meidän osalta homma on painottunut anatomian opiskeluun ja uusien tekniikoiden harjoitteluun. Alun kuumotuksien jälkeen pelaajien hieronta alkaa tuntua luontevalta. Olemme oppineet paljon jalkapalloilijoiden ongelmista ja niiden hoitamisesta hieronnalla.

Tunnelma kohoaa ja otteet kovenee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti