maanantai 21. marraskuuta 2016

Bournemouth, Aki ja Juha



Tervehdys, taas olisi aika avata sanainen arkkumme teidän tuhansien lukijoidemme iloksi. Matkaa on taitettu täällä nyt kuukauden verran ja edelleen pikkupoikamainen innostuneisuus on matkassa mukana.

Täytyy kyllä tähän alkuun vähän ylistää tota meidän opettaja Patrickia jonka innostuneisuus omaa työtään kohtaan on jotain poikkeuksellista. Anatomia tietoa ja vitsejä tulee siihen tahtiin että välillä tarvis  painaa hidastus nappia että saisi mahdollisimman paljon tietoa omaan pankkiin. Välillä kun on hieronnoista taukoa niin Pate opettaa aina jotain uutta ja silloin ollaan silmät ja korvat auki ja istutaan kun vatupassit kirkonpenkillä. 


Ja tästä aasinsillalla seuraavaan eli käytiin vierailemassa täällä christchurchissä paikallisessa luostarissa joka oli VALTAVA! Näinkin raavaat miehet tunsi kyllä olonsa todella pieneksi kun sisään astuttiin. Oli kyllä kaikinpuolin todella vaikuttava ja paikan historia oli tuotu hyvin esiin. Kierreltiin muutenkin alueella ja on kyllä oikein sympaattinen pikku kylä, paljon kahviloita, ruokapaikkoja ja pubeja. Noi pubit ei vaan oikein meitä kiinnostanut.


Sitten vähän tämmösia irrallisia asioita. Kelit alkaa oleen aika "englantilaisia" eli vettä sataa ja tuulee rajusti, mutta onneks molemmilla on toi anatomian atlas aina repussa niin ei vahingossakaan lähdetä tuulen mukaan. Ruoka klubilla on edelleen aivan käsittämättömän hyvää ja hyvää se on täällä perheessäkin. Muutenkin perhe on ottanut meidät lähes "omiksi pojikseen" ja lähti jopa lauantaina meidän kanssa parille huurteiselle. 

Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut, mutta tässä kirjoittaessa ei ihan kaikki aina muistu mieleen. Toivottavasti tämä kuitenkin vähän valottaa tätä meidän arkea. sii juu leiter...

Terveisin 
Ok ja you are

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti