keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Bournemouth, Aki ja Juha: Kylmästä lämpimään

Morjestus, tämän päivän teksti voitaisiin aloittaa viileissä merkeissä. Kuten aiemmista blogi teksteistä selviää niin joukkueella on käytössä cryochamber merkkinen kylmä huone. No me nyt ollaan pari kuukautta katseltu kun pelaajat menee sinne ja ulos tullessaan näyttää enemmän kanankoivilta kun atleettisilta urheilijoilta, joten pakkohan se olisi itse päästä kokemaan, että kuinka vilposelta se -150 celsiusta tuntuu. Kysyttiin asiaa Patelta ja se onnistui yllätävänkin nopealla aikataululla.

No sitten kun lupa tuli niin ei muuta kun vaatteet pois ja "pakolliset" varusteet päälle eli sortsit, sukat, korvauojat ja hanskat. Hetki ennen huoneeseen astumista olin havaitsevinani liveää kakan hajua, mutta se saattaa tietysti olla vain kuvittelua. Sitten tuli käsky, että kahvasta kiinni ja ovi auki jonka jälkeen se koko -150 astetta iski kirjaimellisesti kasvoille. Huoneessa piti koko ajan pysyä liikkeessä ja varsinkin nivelet rupesi kangistumaan kohtalaisen nopeasti, kylmyys ei kyllä missään vaiheessa ruvennut tuntumaan normaalilta vaan koko 3 ja 1/2 minuuttia mitä huoneessa oltiin tuntui luissa asti. Pois päästyämme koko kärvistely oli kyllä sen arvoista, koska olo oli niin rento, että on vaikea olla uskomatta tämän metodin tehokkuuteen. Jos sinulle joskus tulee tilaisuus vastaavanlaiseen niin voimme kyllä "lämpimästi" suositella tätä kokemusta.

Päivät stadionilla ovat olleet vähän kiireisempiä johtuen pienestä peliruuhkasta, hyvin ollaan silti pystytty oma rooli hoitamaan. Pelien tulokset meni kyllä vähän alakanttiin, (1voitto, 2tappiota) mutta sarjasijoitus on silti vielä hyvä joten ei ole paniikki nappia tarvinnut vielä painaa. Muuten olemme menneen viikon käyttäneet lähinnä opiskeluun, kuntosaliin ja leffojen katseluun. Anatomia alkaa oleen hyvin hanskassa, mutta kyllä meillä täällä vielä hommaa riittää. Jos nyt muutama päivä huilataan jouluna ja sen jälkeen alkaakin meidän osalta loppu rypistys. Koitetaan elää hetkessä ja nautitaan matkasta, mutta se tiedetään jo nyt että näitä kelejä ei tule kyllä ikävä :)

Hpph
You are ja Ok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti