sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Bournemouth, Niko ja Reetta: Voiton puolella...

... Niin meidän kuin pelaajienkin osalta.

Pari edellistä peliä on mennyt hyvin, Manchester Unitedia vastaan vieraissa Bournemouth sai otettua itseään niskasta kiinni ja taisteltua itselleen tärkeän pisteen. Ottelu antoi pelaajille itseluottamusta ja luottamusta omaan tiimiin, joten nyt saimme nähdä vahvan esityksen Bournemouthin miehitykseltä West Hamia vastaan. Kolme pistettä napsahti Bournemouthin tilille ja tunnelma kotikentällä oli huimasti parempi kuin edellisissä peleissä.

Meillä arki sujuu normaaliin tapaan, aamupäivät clubilla touhuten, jonka jälkeen kuntosalin kautta kotiin lepäilemään ja opiskelemaan.

Viime viikonloppuna Reetan äiti ja isä tulivat pikavisiitille Bournemouthiin lähinnä siksi, että halusin näyttää clubin ja jalkapallostadionin futishullulle isälleni... Ja tietysti myös siksi, että he halusivat nähdä ihanan tyttärensä! Käytiin myös Aquariumissa moikkaamassa pingviineitä, Southamptonissa katsomassa Titanicin ankkuria (tai niin meille ainakin sanottiin) ja tutustumassa englantilaiseen pubikulttuuriin: käytiin siis katsomassa Liverpool-Arsenal matsi jossain pubissa.

Ekassa kuvassa Reetan iskä ihastelemassa stadionin ruohoa, ihan ku ei olis ennen ruohoa nähnykkään... Niko teki ihan samanlailla kun ensimmäisen kerran stadionin ovet avautuivat meille :D

Toinen kuva on muutaman viikon takaa, kun Reetta kävi pyörähtämässä Christchurchissa ja katsomassa vanhaa Christchurch castlea.

8 viikkoa ja muutama päivä takana, 4 edessä. Mihin tää aika menee..?

Terkuin,
Reetta ja Niko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti